Ανακοίνωση για αιτήματα εγγραφής στο e-class

  • Για την εγγραφή σας στο e class αρκεί η υποβολή ενός αιτήματος  στο σχετικό πεδίο, δεδομένου πως η πλατφόρμα χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει την διαδικασία και να καταλάβει ο χρήστης πως το αίτημά του έχει αποσταλεί. Συνεπώς, αρκεί ένα πάτημα («κλικάρισμα») του αριστερού πλήκτρου στο ποντίκι στο πεδίο Υποβολή.
  • Οι φοιτητές θα πρέπει να αναμένουν τουλάχιστον για 10 εργάσιμες ημέρες ώστε ο διδάσκων να κάνει αποδεκτό το αίτημα.
  • Η διαδικασία αποστολής σχετικών αιτημάτων εγγραφής θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου 2023 για όλους τους φοιτητές (είτε παρακολουθούν για πρώτη φορά, είτε ξαναπαρακολουθούν το εκάστοτε μάθημα) και γενικότερα, εντός διμήνου από την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου.
  • Προτείνεται οι φοιτητές να αποθηκεύουν σε δικό τους μέσο το σχετικό υλικό (παρουσιάσεις θεωρίας, εκφωνήσεις και λύσεις ασκήσεων) εφόσον η πλατφόρμα παρέχει ασύγχρονη εκπαίδευση και συχνά για τεχνικούς λόγους (αναβάθμιση ή προβλήματα δικτύου) διακόπτεται η πρόσβαση.
  • Τέλος, σε κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος, οι φοιτητές θα πρέπει να επανεγγράφονται .

Θερμή παράκληση να ακολουθούνται οι οδηγίες, διαφορετικά  τα αιτήματα μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά δεδομένου πως η διαδικασία απόρριψης πολλαπλών αιτημάτων είναι χρονοβόρα.

Για το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής