Ενημέρωση/παρουσίαση για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση

Αγαπητοί/-τες φοιτητές/-τριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,
 
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 27/3/2024 και ώρα 14:30 στην Αίθουσα Γ14, Αμφιθέατρο Τουριστικών Επιχειρήσεων στον 1ο όροφο, θα πραγματοποιηθεί, ενημέρωση/παρουσίαση για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση η οποία συγχρηματοδοτείται, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027», από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
 
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε για την διαδικασία έναρξης, πραγματοποίησης και ολοκλήρωσης της Πρακτικής σας Άσκησης. Θα δοθούν ακριβείς οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και σχετικές προθεσμίες. Το site μας, όπου υπάρχουν οδηγίες για εσάς και τους Φορείς Υποδοχής, είναι το http://pa.uth.gr (θα μπορούσατε να το δείτε πριν την ενημέρωση (από φέτος όμως θα κάνετε τις ηλεκτρονικές υποβολές σας μετά την ενημέρωση/παρουσίαση στο νέο Πληροφοριακό Σύστημα).
 
* Σημειώστε ότι η ενημέρωση αυτή (27/3/2024) θα σηματοδοτεί και την έναρξη του διαστήματος υποβολής «αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής» για την Π.Α. το καλοκαίρι 2024. Θα δοθεί και η συγκεκριμένη προθεσμία λήξης αιτήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το πέρας του διαστήματος υποβολής αιτήσεων δεν θα είναι εφικτό να υποβάλετε αίτηση στο σύστημα και συνεπώς η Π.Α. εντός ΕΣΠΑ δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι 2024.
 
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης
praktiki.accfin@uth.gr_2421006475