ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Για την αίτηση πτυχίου παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Για ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Ν. 1599-1986 παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα μας θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία τον Μάρτιο-Απρίλιο 2024. Η ακριβής ημερομηνία και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί, αφού συμπληρωθούν οι αιτήσεις των υποψηφίων.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επόμενη ορκωμοσία, θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα βήματα (Α, Β, Γ ) που ακολουθούν ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται από το Πανεπιστήμιο.

Α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Κατάθεση δια ζώσης  ή αποστολή με courier  ή με απλό ταχυδρομείο από Δευτέρα 12/2/2024  μέχρι και την Παρασκευή 23/2/2024 του ΦΑΚΕΛΟΥ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣμε ένδειξη «ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ», στην διεύθυνση:

Γραμματεία Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Γαιόπολις, 41500, Λάρισα

τηλ. επικοινωνίας 2410 684270

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ θα πρέπει να περιέχει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α1. Αίτηση Ορκωμοσίας

Κατεβάσετε και συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο αρχείο (ΤΜΗΜΑ ΛΟΧΡΗ- ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ) που περιλαμβάνει την Αίτηση Ορκωμοσίας

Α2. Απόδειξη κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα, εφόσον ζητηθεί πάπυρος

Σε περίπτωση που στην αίτηση επιλεγεί η έκδοση του πτυχίου σε πάπυρο, πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού €4,96 στον Λογαριασμό του Παν/μίου Θεσσαλίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:  201/480616-64 (ΙΒΑΝ GR58 0110 2010 0000 2014 8061 664). Μην παραλείψετε να σημειώσετε στην Αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του φοιτητή για να είναι εφικτός ο εντοπισμός τη πληρωμής.

Α3. Φοιτητική ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο)

Κατεβάσετε και συμπληρώστε το επισυναπτόμενο αρχείο (Υ5 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ του Ν.1599-1986)

ή τη  σχετική υπεύθυνη δήλωση απώλειας/κλοπής μέσω της υπηρεσίας gov.gr, στο link: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

Α4. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

Απλή Φωτοτυπία –Όχι Επικυρωμένο

Φωτοτυπία διαβατηρίου –εάν είστε αλλοδαπός – πη μαζί με Μετάφραση του διαβατηρίου στα ελληνικά

Α5. Βεβαίωση μη οφειλής τεκμηρίων από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Για την έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής τεκμηρίων υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση στη Βιβλιοθήκη μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας  διαλέγοντας τη σχετική επιλογή στο θέμα του μηνύματος:

http://www.lib.uth.gr/LWS/el/contact/contact.asp

Α6. Βεβαίωση από το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Γαιόπολις-Λάρισα)

Επικοινωνία με το Γραφείο Φοιτητικής Μεριμνάς στα τηλεφ. 2410684393-2410684431 για να αποστείλουν τη  Βεβαίωση της Φοιτητικής Μέριµνας για τη διακοπή της σίτισης και της στέγασης

στη Γραμματεία

B. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Πριν από την ορκωμοσία θα πρέπει να αφιερώστε 10 λεπτά για τη συμμετοχή σας στην Έρευνα Ικανοποίησης Φοιτητών/τριών του τμήματος. Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να αξιολογήσουμε ορισμένες παραμέτρους για την ποιότητα των σπουδών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά ανώνυμες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. 

Όταν συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, εκτυπώστε με printscreen μόνο την τελευταία σελίδα για το αποτελέσματα της καταχώρισης της φόρμας και συμπεριλάβετέ τη στο ΦΑΚΕΛΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.

Για να συμμετέχετε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/rSf7VpH3K4

Γ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 

Τέλος, θα πρέπει  να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική Αίτηση Αποφοίτου στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/4wecbvxt

Όταν συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, εκτυπώστε με printscreen μόνο την τελευταία σελίδα για το αποτελέσματα της καταχώρισης της φόρμας και συμπεριλάβετέ τη στο ΦΑΚΕΛΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να ορκιστούν με πολιτικό όρκο θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση ορκωμοσίας (κυκλώνοντας την αντίστοιχη επιλογή).

Για το ακριβές πρόγραμμα, καθώς και για οδηγίες για την Τελετή Ορκωμοσίας θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Από τη  Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής