Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  (εκδήλωση)

Για να δείτε τις οδηγίες για τους Πρωτοετείς παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του Τμήματος παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

______________________________________________________________

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

Σήμερα 27/9/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 10. π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο   Νοσηλευτικής στο CAMPUS Γαιόπολις στη Λάρισα η Εκδήλωση Υποδοχής Πρωτοετών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος μέλη ΔΕΠ-ΕΔΙΠ-ΕΤΕΠ  του Τμήματος  και Εκπρόσωπος της Γραμματείας.

Το περιεχόμενο της πραγματοποιθείσας  εκδήλωσης ήταν το ακόλουθο:

1. Καλωσόρισμα και ομιλία του Πρόεδρου του Τμήματος κ. Αθανασίου Φάσσα σχετικά με το Πανεπιστήμιο το Τμήμα και τις Σπουδές.

2. Καλωσόρισμα και ενημέρωση  του υπευθύνου της Μηχανογράφησης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Καλφούτζου Χρήστου σχετικά με τις ηλεκτρονικές εφαρμογές του Π/Θ.

3. Καλωσόρισμα και  ενημέρωση της προϊσταμένης της Βιβλιοθήκης κ. Σιώκη Πόπη σχετικά με τις λειτουργίες της  Βιβλιοθήκης του Π/Θ.

4. Καλωσόρισμα και ενημέρωση από την κ. Τσιφόρα Ευδοκία Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος  σχετικά με την εκπαιδευτική διδασκαλία.

5. Καλωσόρισμα  και ενημέρωση από τον Γραμματέα του Τμήματος κ. Πάρη Κανιούρα  σχετικά με θέματα φοιτητικά και λειτουργίας της Γραμματείας.