Κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων για την την καλλιέργεια των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων

Διαδικτυακά Εβδομαδιαία Σεμινάρια

με σκοπό την καλλιέργεια των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων

των φοιτητών/φοιτητριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 με την Δρ. Αδαμαντία Κάκαρη ΕΕΠ Γαλλικής του Π.Θ.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Επιστημονικού Υπευθύνου του έργου, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων,

 καθηγητή,κ. Θεοδωράκη,  σας προσκαλεί σε μια σειρά διαδικτυακών βιωματικών σεμιναρίων με την Δρ. Αδαμαντία Κάκαρη ΕΕΠ Γαλλικής του Π.Θ.

Τα εβδομαδιαία βιωματικά σεμινάρια που σκοπό έχουν την καλλιέργεια των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων των φοιτητών / φοιτητριών του Πανεπιστημίου μας

 θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00- 21:15 μέσω της πλατφόρμας Ms Teams.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούν να βρούν τα προσφερόμενα σεμινάρια στην τάξη “Ανάπτυξη κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων” με κωδικό 4prfmmv.

Επίσης, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όποιον / όποια παρακολουθήσει τον κύκλο των σεμιναρίων.

* Στην περίπτωση που συνδεθείτε μετά την έναρξη του σεμιναρίου, καλό θα είναι να δείτε τα μηνύματα στη συνομιλία (chat) του γενικού καναλιού. Για οποιοδήποτε ερώτημα, μπορείτε να στείλετε και εσείς μήνυμα.

*Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται, σε εβδομαδιαία βάση, μέχρι το τέλος του εαρινού εξαμήνου, στα ελληνικά από την Δρ. Αδαμαντία Κάκαρη, ΕΕΠ Γαλλικής του Παν/ιουμας, και θα αφορούν στις παρακάτω θεματικές:

     *   Αξιοποιώντας τον καλύτερό μας εαυτό

     *   Καλλιεργώντας εποικοδομητικές σκέψεις

     *   Κατανοώντας τα συναισθήματά μας

     *   Ελέγχοντας τα λόγια και τις πράξεις μας

     *   Λειτουργώντας με θάρρος και αίσθημα δικαιοσύνης

     *   Ενεργώντας με συγχωρητική διάθεση

     *   Αντιμετωπίζοντας την αδικία

Το υλικό και η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας της κ. Κάκαρη με την Δρ. Πέλη Γαλίτη, ερευνήτρια στο τμήμα της Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Wisconsin-Madison.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε την κ. Kάκαρη κάθε Δευτέρα (20:00-21:00) στο 6973270524 ή να στέλνετε γραπτό μήνυμα στο κινητό της.

Ο κ. Δημητρίου θα είναι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-13:00) στο 6978595451.